18.1 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΧωρίς τέλος ο αποκλεισμός της Κεφαλλονιάς. Απεργία μέχρι την Κυριακή εξήγγειλε η...

Χωρίς τέλος ο αποκλεισμός της Κεφαλλονιάς. Απεργία μέχρι την Κυριακή εξήγγειλε η Π.Ν.Ο.

 

Χωρίς τέλος ο ναυτικός αποκλεισμός της Κεφαλλονιάς και ολόκληρης της νησιωτικής Ελλάδας, με τα πλοία όλων των κατηγοριών να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια μέχρι και τις 6 το πρωί της Κυριακής, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε πριν από λίγο τη συνέχιση των απεργιακών της κινητοποιήσεων για τουλάχιστον άλλες 54 ώρες.

Η συνεδρίαση της Π.Ν.Ο. πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης, με την απόφαση να λαμβάνεται κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και τους συνδικαλιστές να ζητούν πλέον τη δέσμευση για την μη αλλαγή του φορολογικού πλαισίου που ισχύει για τον κλάδο τους από τον υπουργό Οικονομικών, καθώς θεωρούν τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ως αναρμόδιο.

Έτσι λοιπόν μετά και τη νέα παράταση της απεργίας των ναυτικών, θα συμπληρώσουμε αισίως δέκα ημέρες χωρίς καράβια στο νησί μας, με τις ελλείψεις σε βασικά αγαθά και όχι μόνο να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους…

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');