18.1 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΧωρίς καράβια και πάλι το νησί μας αύριο και το Σάββατο, λόγω...

Χωρίς καράβια και πάλι το νησί μας αύριο και το Σάββατο, λόγω απεργίας της Π.Ν.Ο.

 

Την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων της με νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, έως και τις 6 το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας και ασφαλώς της Κεφαλλονιάς.

Αυτό αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, καθώς στο πλαίσιο της τρέχουσας αξιολόγησης από τους θεσμούς, φαίνεται πως τέθηκε θέμα αλλαγής του φορολογικού καθεστώς των ναυτικών επί τα χείρω. Μάλιστα το Σάββατο έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ν.Ο. προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζουμε πως η Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει ήδη 24ωρη πανελλαδική απεργία και για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, με αίτημα τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των εν ενεργεία, αλλά και των συνταξιούχων Ελλήνων ναυτικών.

Συνεπώς όσοι συγχωριανοί μας επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς το νησί μας αύριο, μεθαύριο ή την επόμενη Πέμπτη, θα πρέπει να το αναβάλλουν προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, αλλά και να επικοινωνήσουν με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κεφαλλονιά, ώστε να ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων σήμερα και την Κυριακή. 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');