19.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΣτα Πουλάτα ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας

Στα Πουλάτα ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας

 

Συνεχίστηκαν και σήμερα από μηχανήματα της Περιφέρειας, οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος στη θέση Μιχαλιτσάτο, η υπερχείλιση του οποίου προκάλεσε τις καταστροφές της περασμένης Παρασκευής στο χωριό μας.

Τις εργασίες τόσο εχθές όσο και σήμερα, επέβλεψε προσωπικά ο αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλλονιάς  Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Ο κ. Δρακουλόγκωνας συνομίλησε με κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αφού τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει μέχρι τώρα, άδραξαν την ευκαρία να του εκθέσουν την αγωνία τους τόσο για την κατασκευή των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων στο ρέμα, όσο και για την επίσπευση της διαδικασίας αποζημίωσης των πληγέντων. 

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης, δεσμέυτηκε εκ νέου ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατασκευή νέας γέφυρας, σε αντικατάσταση του παλαιού πέτρινου γεφυριού, το στόμιο του οποίου έχει σχεδόν φράξει εδώ και χρόνια από μπάζα και άλλα φερτά υλικά και ως εκ τούτου αποτελεί μόνιμη εστία κινδύνου για τα Πουλάτα. 

 

 

 

 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');