19.1 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΑνακοίνωση υποψηφιότητας κ. Παντελή Αμούργη για τον Δήμο Σάμης

Ανακοίνωση υποψηφιότητας κ. Παντελή Αμούργη για τον Δήμο Σάμης

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την εκλογή του ως Δήμαρχος του νέου Δήμου Σάμης ανακοίνωσε ο δικηγόρος κ. Παντελής Αμούργης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλοι όσοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε τον τόπο μας πιστεύουμε ότι ο νέος Δήμος Σάμης, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε μια νέα αρχή.

Μία νέα αρχή με βασικά έργα υποδομής με έμφαση το οδικό δίκτυο, την ενίσχυση του αγροκτηνοτροφικού τομέα, την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Μία νέα αρχή για τη βελτίωση της καθημερινότητας του κάθε συμπολίτη μας στη Σάμη, στην Πύλαρο και στην Έρισσο.

Για την εξασφάλιση της περίθαλψης σε πλήρεις υγειονομικές δομές.

Ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα γενιά, σε ένα Δήμο με πολλές δυνατότητες.

Για το δικαίωμα στην εκπαίδευση σε σύγχρονες σχολικές μονάδες.

Σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση με αίσθημα ευθύνης, αλλά και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας δηλώνω παρών, ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ”.

Με εμπειρία από τις θέσεις ευθύνης, που κατέλαβα αξιοκρατικά και χωρίς να μου χαρισθεί τίποτα, από τις οποίες υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον προς όφελος του πολίτη και με τη γνώση των ζητημάτων αυτοδιοίκησης που έχω ως νομικός σύμβουλος σε μεγάλο Δήμο της Αττικής, μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα και την καθεμία χωριστά ότι και ΘΕΛΩ και ΜΠΟΡΩ να προσφέρω στον τόπο μας. Ειδικά η γνώση μου για τη διεκδίκηση επιπλέον ευρωπαϊκών πόρων, ώστε να χρηματοδοτηθούν τα έργα που έχουμε ανάγκη θα ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξη και θα δημιουργήσει την προοπτική για όλους, αλλά ιδίως για τους νέους, όχι μόνο στο Δήμο μας, αλλά σε όλο το νησί.

Προσκαλώ τον κάθε ένα από εσάς που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον για το Δήμο μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Σας καλώ σε ένα Προσκλητήριο Ευθύνης. Μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, πέρα από τοπικιστικές ωφέλειες, κοντά στον πολίτη και δίπλα στον Δημότη, σας καλώ να χτίσουμε απ’ την αρχή από κοινού και με γεμάτη καρδιά τον τόπο μας. Θα ήταν τιμή μου να τον υπηρετήσω.

Παντελής Σπυράγγελου Αμούργης,
Δικηγόρος
Υποψήφιος Δήμαρχος νέου Δήμου Σάμης Κεφαλλονιάς

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');