12.7 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΝέα πρόεδρος της Κοινότητας Πουλάτων η Γεωργία Φλαμιάτου - Φιοραβάντε!

Νέα πρόεδρος της Κοινότητας Πουλάτων η Γεωργία Φλαμιάτου – Φιοραβάντε!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η καταμέτρηση των ψήφων στα Πουλάτα για τις Κοινοτικές και Δημοτικές Εκλογές. 

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, νέα πρόεδρος της Κοινότητας Πουλάτων αναδείχθηκε η κυρία Γεωργία Φλαμιάτου – Φιοραβάντε η οποία και έλαβε 97 ψήφους, έναντι 55 ψήφων που έλαβε ο κύριος Παναγιώτης Τουλάτος και 16 ψήφων που έλαβε ο κύριος Άγγελος Τουλάτος, ενώ υπήρξαν 11 άκυρα και 2 λευκά. Η συμμετοχή διαμορφώθηκε στο 55,9% καθώς ψήφισαν 181 εκλογείς. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος η κυρία Φλαμιάτου, που ειρήσθω εν παρόδω γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των Πουλάτων, δήλωσε στο poulatakefalonias ότι ευχαριστεί όσους την στήριξαν και θα εργαστεί σκληρά για την πρόοδο και την ανάπτυξη του χωριού μας. 

Σε ότι αφορά στις Δημοτικές Εκλογές η συμμετοχή διαμορφώθηκε στο 56,5% καθώς το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν 183 ψηφοφόροι από τους συνολικά 324 εγγεγραμμένους εκλογείς. Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πρώτος στην προτίμηση των συγχωριανών μας υποψηφίων αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ανοιχτοί Ορίζοντες» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Σπαθή Στέλιο που έλαβε 66 ψήφους και ακολούθησαν ο συνδυασμός «Δημοτική Αναγέννηση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μονιά Μάκη με 45 ψήφους, ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Δύναμη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γάκη Μιχάλη που έλαβε 40 ψήφους, ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αθανασάτο Νικόλαο με 18 ψήφους,  και τέλος ο συνδυασμός «Δημοτική Συνείδηση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αμούργη Παντελή που έλαβε 10 ψήφους. Επίσης υπήρξαν 2 άκυρα και 2 λευκά ψηφοδέλτια. 

Αύριο θα ακολουθήσει ρεπορτάζ με αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων και στις άλλες δύο εκλογικές διαδικασίες όπου η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, σχόλια, δηλώσεις και παραλειπόμενα.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');