14.2 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΤην Κυριακή 30 Ιουνίου, η εκδήλωση του Ηγέχωρου στην Αθήνα!

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, η εκδήλωση του Ηγέχωρου στην Αθήνα!

Ο Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «Ηγέχορος» του συγχωριανού μας Κώστα Τουλάτου, μας προσκαλεί σε ένα πολιτιστικό αντάμωμα την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:30 στην Αθήνα, στην Πλατεία Τζιτζιφιών.

Πρόκειται για την θεατρικομουσικοχορευτική παράσταση του συλλόγου με γενικό τίτλο «Έλα χόρεψε μαζί μου» με δεκάδες συντελεστές, που έχει ως στόχο να προβάλλει χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης που τελεί υπό την αιγίδα της «Unesco Πειραιώς & Νήσων» εκτός ασφαλώς από τον Ηγέχορο, είναι ο Ρουμανοελληνικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Armonia» και ο Δήμος Καλλιθέας. Συμμετέχουν φιλικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου «Θυμαιτάδαι», ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Λαμίας «Χοροστάτες» και ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιλήνης. Τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης, η είσοδος της οποίας είναι ελεύθερη, έχει αναλάβει η κυρία Δέσποινα Λαζάρου, αφηγήτρια θα είναι η κυρία Κατερίνα Μπαρμπέρη, ενώ την πολύ όμορφη αφίσα επιμελήθηκε η επίσης συγχωριανή μας Δήμητρα Μισιτζή.

Πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση του δραστήριου χοροδιδάσκαλου Κώστα Τουλάτου που αξίζει τον κόπο όσοι συγχωριανοί μας κατοικούν στην Αθήνα να παρακολουθήσουν.  Από την πλευρά μας δε ως poulatakefalonias.gr ευχόμαστε στον Κώστα, ιδρυτή και πρόεδρο του συλλόγου, και στους συνεργάτες του, καλή επιτυχία τόσο στη συγκεκριμένη εκδήλωση που με αγάπη και μεράκι έχουν ετοιμάσει, όσο και γενικότερα στο έργο της διάσωσης και διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');