15.5 C
Sami
ΑρχικήΠρόσωπα - ΣυνεντεύξειςΚρουαζιέρα στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου με την Ζαχαράτος Cruises!

Κρουαζιέρα στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου με την Ζαχαράτος Cruises!

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις σπάνιες φυσικές ομορφιές και το ανήσυχο πνεύμα των κατοίκων του. Ταυτόχρονα έχουμε κατορθώσει ως νησί να αντισταθούμε στη λογική του μαζικού τουρισμού που δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις αλλοιώνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας περιοχής. Παρόλα αυτά ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της τοπικής μας οικονομίας, για αυτό και είναι ευχής έργον να αναπτύξουμε εναλλακτικές μορφές που θα επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο και θα προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες, ιδανικά υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Αυτό ασφαλώς προϋποθέτει οργανωμένο σχεδιασμό και υποδομές που να μπορούν να υποστηρίξουν ανάλογου μεγέθους ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το χωριό μας. Τα Πουλάτα είναι ένα γραφικό προικισμένο από τη φύση χωριό κοντά στη θάλασσα και στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια ήπιας μορφής τουριστική ανάπτυξη με εξαιρετικά οικογενειακά καταλύματα και καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, αρκετοί είναι οι συγχωριανοί μας που έχουν επενδύσει ή εργάζονται στον κλάδο του τουρισμού και σε άλλα σημεία της περιοχής μας, όπως στη Σάμη, στον Καραβόμυλο ή και στην Αγία Ευφημία.

Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος Χαράλαμπος Ζαχαράτος, ο οποίος αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο θαλάσσιο τουρισμό. Έτσι λοιπόν με το σκάφος «Χριστίνα ΙΙΙ» και αφετηρία το λιμάνι της Σάμης, πραγματοποιεί από φέτος ημερήσιες κρουαζιέρες σε δύο πανέμορφους προορισμούς. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στην γειτονική μας Ιθάκη προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κολυμπήσουν στις υπέροχες παραλίες Πέρα Πηγάδι, Φιλιατρό και Γιδάκι, αλλά και να επισκεφτούν το πολύχρωμο και γραφικό Βαθύ. Στο ενδιάμεσο, ριγανάδα και καρπούζι… Γιατί αυτό επιβάλει η κεφαλλονίτικη φιλοξενία! Αλλά και κάθε Κυριακή, ημερήσια εκδρομή στην Κουτσουπιά. Στην ομορφότερη κρυφή παραλία της Ελλάδας όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Σε έναν κυριολεκτικά επίγειο παράδεισο με λευκή άμμο και βότσαλο, κρυστάλλινα νερά και ένα καταπράσινο βουνό να στέκει από πάνω της ακοίμητος φρουρός. 

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στον συγχωριανό μας Χαράλαμπο Ζαχαράτο, τον Μπάμπη όπως εμείς τον αποκαλούμε, καλή επιτυχία στη νέα του δραστηριότητα, η οποία μεταξύ άλλων εμπλουτίζει τις εναλλακτικές επιλογές των επισκεπτών της περιοχής μας, αλλά και προσφέρει θέσεις εργασίας!

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');