18.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΤα νέα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και προς τα Πουλάτα

Τα νέα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και προς τα Πουλάτα

Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς για το χρονικό διάστημα από 11-09-2019 έως και 19-06-2020.

Πρόκειται για τα υποχρεωτικά δρομολόγια με βάση την σχετική έγκριση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και των μαθητών του νησιού μας. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και η κλασική πλέον διαδρομή «Διγαλέτο – Τσακαρισιάνο – Κουλουράτα – Ζερβάτα – Γριζάτα – Καταποδάτα – Ρουπάκι – Χαλιωτάτα – Πουλάτα – Σάμη – Αργοστόλι» με το λεωφορείο να αναχωρεί από το Διγαλέτο στις 07:00, από το Αργοστόλι για την Σάμη στις 13:00 και από την Σάμη για το Διγαλέτο και όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στις 14:00.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ θα τροποποιείται σε περιπτώσεις εθνικών εορτών, αργιών, πανελληνίων εξετάσεων, σχολικών εκδρομών και απεργιών. Σύμφωνα δε με την ενημέρωση, οι ώρες των δρομολογίων δύναται να τροποποιούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');