ΑρχικήΆλλες ειδήσειςΕντυπωσιακή πρεμιέρα στο κύπελλο για τον Α.Ο. Σάμης!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο κύπελλο για τον Α.Ο. Σάμης!

Με το δεξί ξεκίνησε εχθές ο Α.Ο. Σάμης τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι που δεν επιδέχεται κριτικής λόγω της έκτασης του σκορ, η ομάδα μας επικράτησε του ΑΠΣ Εθνοφρουρός με το ευρύ 8-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο ΔΑΚ Αργοστολίου και αφορούσε στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου της ΕΠΣ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, με διαιτητική τριάδα τους Χρηστάτο Σ., Μενεγάτο Ε. και Βασιλάτο Δ.

Τα γκολ για το συγκρότημα του Τάσσου Παπαθεοδωρόπουλου πέτυχαν ο Σταύρος Καππάτος στο 13’, ο Διονύσης Βιτωράτος στο 15’ και στο 27’, ο Πολυχρόνης Ζαχαράτος στο 20’ και στο 23’, ο Παντελής Περιβολάρης στο 32’, ο Άγγελος Πολυχρονάτος στο 34’ και ο συγχωριανός μας Γεράσιμος Ζησιμάτος στο 47’. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε την επιστροφή στην ενεργό δράση του Νίκου Μωραΐτη μετά τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Φλεβάρη στο γόνατο, αλλά και την προώθηση στην ανδρική ομάδα αρκετών νέων ποδοσφαιριστών από την πολύ αξιόλογη ακαδημία της Σάμης.  

Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που το κύπελο της ΕΠΣΚΙ διοργανώνεται με αυτή τη μορφή, καθώς έχουν σχηματισθεί τέσσερεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων έκαστος, με τους δυο πρώτους να προκρίνονται στην επόμενη φάση του θεσμού. Η Σάμη έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο όπου εκτός του Εθνοφρουρού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της 2η κατηγορίας, θα αναμετρηθεί σε διπλούς αγώνες με τον Α.Ο. Εικοσιμίας και τον Α.Π.Σ. Πυλαριακό, αμφότερες ομάδες της 1ης κατηγορίας. Μάλιστα, την επόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ομάδα μας θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο αυτή τη φορά την ισχυρή Εικοσιμία.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

(Η φωτογραφία είναι από το αθλητικό site sportsthea.blogspot.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχετικά
gtag('config', 'UA-67453901-1');