12.1 C
Sami
ΑρχικήΠρόσωπα - ΣυνεντεύξειςΟ συγχωριανός μας Νίκος Μάστορας στον Α.Ο. Σάμης!

Ο συγχωριανός μας Νίκος Μάστορας στον Α.Ο. Σάμης!

Ο συγχωριανός μας Νίκος Μάστορας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Σάμης. Πρόκειται για έναν έμπειρο και ταχύ ακραίο μεσοεπιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα, που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους κυπελλούχους Κεφαλλονιάς.

Ο Νίκος που πρόσφατα εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Πουλάτα κάνοντας την αποκέντρωση πράξη, αγωνιζόταν μέχρι και την προηγούμενη σαιζόν στο εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών με τα χρώματα της ιστορικής Δόξας Βύρωνα.   

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο poulatakefalonias.gr ο Νίκος ανέφερε ότι είναι χαρά του να αγωνίζεται στην ομάδα του τόπου του και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθούν οι αγωνιστικοί της στόχοι.

Αύριο αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Α.Ο. Εικοσιμίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Κεραμειών και θα ξεκινήσει στις 15:00 με διαιτητές τους Θανάση Ε., Χατζηγεωργίου Ν. και Κομητόπουλο Π.

Καλή επιτυχία Νίκο!

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');