16 C
Sami
ΑρχικήΘέματαΠροορισμός για καλοφαγάδες τα Πουλάτα!

Προορισμός για καλοφαγάδες τα Πουλάτα!

Η σχέση του Έλληνα με το φαγητό είναι γνωστή. Όπως γνωστό είναι εξάλλου ότι η ελληνική κουζίνα θεωρείται ως μια από τις πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες παγκοσμίως. Και από τις πλέον νόστιμες, θα προσθέταμε…  

Αν μη τι άλλο λοιπόν, γνωρίζουμε ως λαός τι θα πει καλό φαγητό και ακόμη περισσότερο τι θα πει καλό, παραδοσιακό φαγητό και που θα το απολαύσουμε. Και το χωριό μας θα λέγαμε ότι πλέον αποτελεί, χωρίς υπερβολή, έναν μικρό  γαστριμαργικό προορισμό, φιλοξενώντας δυο εξαιρετικούς χώρους εστίασης. 

Δεν είναι άλλοι από την γνωστή σε όλη την Κεφαλλονιά χασαποταβέρνα «Ο Ρομπόλης» για την οποία έχουν κατά καιρούς γραφτεί εγκωμιαστικά σχόλια σε οδηγούς γεύσεων και άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και την ταβέρνα «Στου Θωμά» που ξεκίνησε να λειτουργεί αυτό το καλοκαίρι και έχει προλάβει να αποσπάσει επίσης εξαιρετικά σχόλια, αλλά και να αποκτήσει φανατικό κοινό!  

Πρόκειται για δύο οικογενειακές επιχειρήσεις που με τη λειτουργία τους δίνουν χειμώνα καλοκαίρι ζωή στο χωριό μας και που έχουν ως χαρακτηριστικό τους τα φρέσκα και ποιοτικά κρέατα παραγωγής των ιδιοκτητών τους, καθιστάμενες με αυτόν τον τρόπο μοναδικές στο είδος τους στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης. Εξάλλου η γεωγραφική θέση των Πουλάτων είναι τέτοια, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε τουρίστες και ντόπιους από όλο σχεδόν το νησί. 

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε πάντα καλές δουλειές στις επιχειρήσεις αυτές και ταυτόχρονα ευελπιστούμε το παράδειγμά τους να το μιμηθούν και άλλοι συγχωριανοί μας ή μη, ώστε να καταστούν τα Πουλάτα  κυριολεκτικά ο παράδεισος των καλοφαγάδων!

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');