14.1 C
Sami
ΑρχικήΆλλες ειδήσειςΕικόνες από τη χθεσινή συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Σάμης

Εικόνες από τη χθεσινή συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Σάμης

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά ήταν η Φιλαρμονική Ορχήστρα “Θέμος Αμούργης” στη συναυλία που έδωσε εχθές το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Σάμης.

Οι νέες και οι νέοι μουσικοί της περιοχής μας που συμμετέχουν στην Φιλαρμονική Σάμης, υπό την καθοδήγηση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργακόπουλου εκτέλεσαν με μοναδικό τρόπο κλασικές επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών, διαχρονικές ορχηστρικές συνθέσεις, αλλά και Κεφαλλονίτικες καντάδες. Μαζί τους στο τραγούδι ή νεαρή ταλαντούχα καλλιτέχνης από τα Σαρλάτα Αυγούστα Παυλάτου και ο διαχρονικός και επί σειρά ετών συνεργάτης του Μίκυ Θεοδωράκη, Δημήτρης Δημουλάς.

Η Φιλαρμονική και τα νιάτα της περιοχής μας μας απέδειξαν με τη χθεσινή εμφάνισή τους στο πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε την παραλία της Σάμης και συνολικά με την σημαντική παρουσία τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας, το ταλέντο αλλά και την αγάπη τους για τη μουσική. Ταυτόχρονα δε, τη σημαντική θέση που αυτή κατέχει στον πολιτισμό του νησιού μας και τη στενή σύνδεσή της με την καθημερινότητα όλων μας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς και την προλόγησε ο πρόεδρος της κ. Άγγελος Κωσνταντάκης, ενώ μεταξύ των θεατών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας. 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

SMLXL

 

SMLXL

 

 

SMLXL

SMLXL

SMLXL

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');