19.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΟλοκληρώθηκε από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. η επίστρωση του κεντρικού δρόμου

Ολοκληρώθηκε από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. η επίστρωση του κεντρικού δρόμου

Όπως είχαμε δημοσιεύσει, στις 6 Αυγούστου συνεργείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς προχώρησε σε εργασίες αποκατάστασης μιας ακόμη βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού μας, καλύπτοντας ακολούθως πρόχειρα  τις λακκούβες που δημιούργησαν τα σκαπτικά μηχανήματα.
Το poulatakefalonias.gr είχε επικοινωνήσει τότε με την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και μας αναφέρθηκε ότι πριν την τελική επίστρωση με ασφαλτικό υλικό, θα πρέπει να μεσολαβήσουν τουλάχιστον 10 ημέρες ώστε να πατηθεί από τα διερχόμενα οχήματα η πρόχειρη κάλυψη και ακολούθως να γίνει η προβλεπόμενη επίστρωση.
Πράγματι εχθές, ειδικό συνεργείο του Δήμου Κεφαλλονιάς εκτέλεσε τις σχετικές εργασίες και σήμερα το επίμαχο σημείο του κεντρικού δρόμου του χωριού μας παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα, με την κυκλοφορία να πραγματοποιείται πλέον χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως και με βάση την ενημέρωση που έχουμε από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να ξεκινήσει το σημαντικό για τα Πουλάτα έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, ώστε οι βλάβες και οι διακοπές στην υδροδότηση, που σήμερα είναι συχνό φαινόμενο και κατ’ επέκταση τα μπαλώματα στους δρόμους μας, να αποτελούν παρελθόν.
Πηγή: www.poulatakefalonias.gr
SMLXL

SMLXL

 
SMLXL

  
SMLXL

 
SMLXL

 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');