12.9 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΠρόεδρος ΔΕΥΑΚ: Εντός του 2018 η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των Πουλάτων

Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ: Εντός του 2018 η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των Πουλάτων

Την πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του poulatakefalonias αναφορικά με το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του χωριού μας,  έκανε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς κ. Νίκος Ανουσάκης σε χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μιλώντας στον Ionian Galaxy και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου «Το βήμα του πολίτη», ο κ. Ανουσάκης ανέφερε πως το 2018 θα είναι χρονιά σημαντικών έργων σε όλη την Κεφαλλονιά, καθώς εκτός από τον Βιολογικό Καθαρισμό της Σκάλας, το εργοστάσιο αφαλάτωσης νερού στο Αργοστόλι και το έργο της αντικατάστασης των σωλήνων αμιάντου στο Ληξούρι που πρόσφατα εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και αναμένεται η δημοπράτησή του, θα πραγματοποιηθεί και μία σειρά μικρότερων αλλά εξίσου σημαντικών έργων, όπως η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στα Πουλάτα, στο Βαλεριάνο και στην Άσσο.

Πρόκειται ασφαλώς για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη που αναμένεται να δώσει λύση σε ένα σημαντικό και χρονίζων πρόβλημα του χωριού μας. 

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');