18.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΣτο πρόγραμμα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. το πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα

Στο πρόγραμμα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. το πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα

Δόθηκε εχθές στη δημοσιότητα από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, το αναλυτικό πρόγραμμα των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας.
Μεταξύ των εκδηλώσεων αυτών, περιλαμβάνεται και το πανηγύρι του χωριού μας στις 27 Ιουλίου ανήμερα της εορτής του πολιούχου των Πουλάτων Αγίου Παντελεήμονα και μάλιστα είναι η μοναδική προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση αυτή την ημέρα σε ολόκληρη την Κεφαλλονιά.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης στο εισαγωγικό σημείωμα του προγράμματος, ο τίτλος των φετινών εκδηλώσεων είναι “Γέφυρα Πολιτισμού 2016” κάνοντας ευθεία αναφορά στην επαναλειτουργία της ιστορικής γέφυρας De Bosset στο Αργοστόλι. Ευχή όλων δε, είναι η ευρηματικότητα και η πρόοδος, να γεφυρώσουν τις μεγάλες οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ατομικά και συλλογικά.
SMXLL

 
Μακάρι λοιπόν να πάνε όλα κατ’ ευχήν και μετά την περσινή ματαίωση του πανηγυριού λόγω της συμμετοχής της Τοπικής μας Κοινότητας στο πένθος για τον ξαφνικό θάνατο του μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κυρού Γεράσιμου, να χορέψουμε και πάλι μέχρι τα ξημερώματα στους ρυθμούς του μπάλου και του διβαράτικου σε ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα παραδοσιακά πανηγύρια της Κεφαλλονιάς.
Πηγή: www.poulatakefalonias.gr
Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');