12.6 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΕκδρομή στην Ιθάκη για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Εκδρομή στην Ιθάκη για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον κήπο του Λυκείου Ιθάκης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία,  η “Ζαχαράτος Cruises” θα εκτελέσει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου δρομολόγιο από τη Σάμη στον Πίσω Αετό, ενώ η μεταφορά των επιβατών από και προς τον συναυλιακό χώρο θα γίνει με πούλμαν της εταιρείας “Αυγερινός Travel”. 
Το συνολικό κόστος της μεταφοράς μαζί με το εισιτήριο της συναυλίας, ανέρχεται στο ποσό των 45€ και εφόσον χρειαστεί θα υπάρξει και 2ο δρομολόγιο. Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26740-22333.
Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη οι συστάσεις ασφαλώς είναι περιττές. Εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει με τη μαγευτική της φωνή στα λόγια των κορυφαίων στιχουργών και ποιητών, φέρνοντας την παράδοση στα μέτρα του σήμερα με νέους ήχους σε τραγούδια με μελωδία, ρυθμό και κέφι.
Το Σάββατο λοιπόν, η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει στη γειτονική μας Ιθάκη ένα υψηλής αισθητικής και δυναμικής  πρόγραμμα, με τραγούδια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου της αλλά και  κομμάτια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά  “9 + 1 Ιστορίες” για το οποίο συνεργάστηκαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Λήδα Ρουμάνη, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Στάθης Δρογώσης, ο Χρήστος Δεληγιάννης και ο Sumka.
Στη συναυλία που θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Κοινοφελούς Ομίλου Ιθάκης, μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη θα βρεθεί μια ομάδα πέντε εξαιρετικών μουσικών και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τσάκας στο σαξόφωνο, ο Γιώργος Λιμάκης στο μπάσο, ο Γιάννης Κυριμκυρίδης στο πιάνο και τα  πλήκτρα, ο Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι τη λάφτα και το λαούτο και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στα τύμπανα.
Να σημειωθεί τέλος, ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της Φιλαρμονικής και του Κέντρου Υγείας Ιθάκης.
Όσοι πιστοί προσέλθετε…
Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');