19.1 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΑύριο η συγκέντρωση ενημέρωσης για το Κέντρο Υγείας

Αύριο η συγκέντρωση ενημέρωσης για το Κέντρο Υγείας

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε επιτροπή κατοίκων της πρώην επαρχίας Σάμης που αφορά στην ενημέρωση όλων μας για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Σάμης, μετά και την τελευταία απόφαση για μετακίνηση ιατρών σε άλλη μονάδα υγείας του νησιού μας.

Θεωρούμε πως η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη, καθώς η λειτουργία του ήδη υπόστελεχωμένου Κέντρου Υγείας θα καταστεί πλέον επισφαλής με άμεσες συνέπειες στη ζωή των κατοίκων του χωριού μας, της ευρύτερης περιοχής και φυσικά των επισκεπτών μας. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Υγείας στο Νομό μας, που αφορούν και στη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Σάμης, καλούμε τους κατοίκους της Επαρχίας Σάμης την Τρίτη 15 Μαΐου και ώρα 7:30 μ.μ. στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

Θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την απόφαση της 6ης Υ.Π.Ε. μετακίνησης δύο γιατρών προς το Ματζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου. Θα συζητηθούν επίσης η έλλειψη προσωπικού του Κέντρου Υγείας, το σοβαρό πρόβλημα της υπολειτουργίας του Ε.Κ.Α.Β. και η γενικότερη κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Κεφαλλονιά.

Θεωρώντας πως η υγεία είναι δημόσιο και αδιαπραγμάτευτο αγαθό, κρίνουμε πως η μαζική συμμετοχή των κατοίκων της επαρχίας Σάμης, κρίνεται απαραίτητη.

Επιτροπή Κατοίκων Επαρχίας Σάμης

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');