18.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΔιαγωνισμός της Περιφέρειας για τον καθαρισμό των επαρχιακών δρόμων του χωριού μας

Διαγωνισμός της Περιφέρειας για τον καθαρισμό των επαρχιακών δρόμων του χωριού μας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διενεργεί ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού δρόμων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου του νησιού μας από θάμνους, χορτάρια και κλαδιά, καθώς και κοπής δέντρων που παρενοχλούν και δυσχεραίνουν την ομαλή βατότητα των οδών.

Το έργο διαιρείται σε έντεκα τμήματα, με το δεύτερο να αφορά στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Σάμης. Μεταξύ των δρόμων που θα πρέπει να καθαριστούν από τον ανάδοχο του έργου, βάσει των όρων της σύμβασης, θα είναι και οι Επαρχιακές Οδοί Σάμης – Πουλάτων και Χαλιωτάτων – Πουλάτων – Καραβομύλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τους όρους του διαγωνισμού στη Διαύγεια, ενώ θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους στη γραμματεία της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς μέχρι και τις 30/05/2018 και ώρα 09:30.  

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');