18.1 C
Sami
ΑρχικήΆλλες ειδήσειςΆνοιξε επιτέλους υποκατάστημα Τράπεζας στη Σάμη!

Άνοιξε επιτέλους υποκατάστημα Τράπεζας στη Σάμη!

Επιτέλους! Μετά από επίμονες προσπάθειες όλων των φορέων της περιοχής μας, ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες του το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σάμη και συγκεκριμένα στην παραλιακή λεωφόρο δίπλα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός πάγιου και δίκαιου αιτήματος των κατοίκων, των επαγγελματιών αλλά και των επισκεπτών της περιοχής μας και των Πουλάτων ασφαλώς, που έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Αυτό της έλλειψης τραπεζικής παρουσίας σε ολόκληρη τη βόρεια και ανατολική Κεφαλλονιά.

Από σήμερα λοιπόν δεν θα είναι αναγκαίες οι μετακινήσεις προς το Αργοστόλι για την πραγματοποίηση των τραπεζικών μας συναλλαγών, ενώ αναμένεται για προφανείς λόγους να αυξηθεί και η εμπορική κίνηση στη Σάμη.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στο προσωπικό του καταστήματος καλή δύναμη και ταυτόχρονα ελπίζουμε να μην διαψευστούν οι προσδοκίες όλων μας για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος, καθώς στην περιοχή μας υπάρχει αξιόλογη αγροτική, επιχειρηματική και καταθετική βάση. 

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');