Μαθήματα χορού από τον “Ηγέχορο” του Κώστα Τουλάτου και την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας!

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ηγέχορος» του συγχωριανού μας Κώστα Τουλάτου σε συνεργασία με την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να δημιουργηθούν τμήματα εκμάθησης επτανησιακών χορών για όλες τις ηλικίες, στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας, με στόχο τη διατήρηση και τη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 

Κώστα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε η πρωτοβουλία σου να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής ανταπόκρισης. Και γιατί όχι να υπάρξει ενδιαφέρον δημιουργίας τμήματος  και στα Πουλάτα, με ότι αυτό θα σήμαινε για τα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «Ηγέχορος», με υψηλό το αίσθημα της ευαισθησίας στη διατήρηση και διάδοση της παράδοσης της χώρας μας, δημιουργεί τμήματα εκμάθησης επτανησιακών χορών, για παιδιά, έφηβους και ενήλικες (αρχαρίων και προχωρημένων) σε κεντρικές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:

-Τμήματα υποδομής & εκμάθησης επτανησιακών χορών
-Μουσικοχορευτικό τμήμα παραστάσεων
-Τμήμα ευρωπαϊκών χορών εποχής

Τα μαθήματα θα παραδίδονται από τις 10 Σεπτεμβρίου σε Αιγάλεω, Θρακομακεδόνες, Καλλιθέα, Παλλήνη και Πειραιά και σε περίπτωση ενδιαφέροντος σε κάθε κεντρική περιοχή της Ελλάδας με τη συμπλήρωση 20 ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας
Τηλ.: 2106017441 / 6946259240
Email: info@enosieptanision.gr
site: www.enosieptanision.gr

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr