13.7 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΑπό που πάνε για τα Πουλάτα;

Από που πάνε για τα Πουλάτα;

Αυτή είναι η μοναδική πινακίδα οδικής σήμανσης που υποδεικνύει το δρόμο που οδηγεί στα Πουλάτα και βρίσκεται στο ύψος της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Σάμης – Αγίας Ευφημίας λίγο πριν τον Καραβόμυλο.

 Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, είναι πολύ παλιά και δυσδιάκριτη και συνεπώς μη ορατή σε όσους θέλουν να επισκεφθούν το χωριό μας. Επιπλέον είναι γραμμένη μόνο στα ελληνικά με αποτέλεσμα, ακόμη και αν την εντοπίσουν, να μην είναι κατανοητή στους αλλοδαπούς τουρίστες.

 Να σημειωθεί ότι σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της περιοχής μας, υπάρχει μόνο μια ευδιάκριτη πινακίδα σήμανσης των Πουλάτων, η οποία βρίσκεται στη διασταύρωση της εθνικής οδού Αργοστολίου – Σάμης προς Χαλιωτάτα. Συνεπώς όσοι βρίσκονται στην πόλη της Σάμης ή στη βόρεια Κεφαλλονιά και έχουν προορισμό τα Πουλάτα, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με χάρτες και GPS προκειμένου να τα εντοπίσουν.

 Ενόψει και της τουριστικής περιόδου, ως poulatakefalonias.gr και προκειμένου να παρέχονται σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι σχετικές οδικές πληροφορίες, παρακαλούμε τους αρμοδίους να επιληφθούν του θέματος αντικαθιστώντας την φθαρμένη πινακίδα και τοποθετώντας τουλάχιστον δύο ακόμη σε κομβικά σημεία προκειμένου να κατατοπίζονται όσοι κινούνται προς Πουλάτα από Σάμη ή Καραβόμυλο.

Εξάλλου, ακόμη και σε περιόδους οικονομικής δυσπραγείας, το κόστος για λίγες πινακίδες είναι πραγματικά μηδαμινό.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');