16 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΣτις 7 το απόγευμα η συγκέντρωση για την δημιουργία Δήμου Σάμης

Στις 7 το απόγευμα η συγκέντρωση για την δημιουργία Δήμου Σάμης

Σύμφωνα με δηλώσεις τόσο του νέου Υπουργού Εσωτερικών, όσο και άλλων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, ενδέχεται τελικά να πραγματοποιηθεί η κατάτμηση του Δήμου Κεφαλλονιάς. Το ζητούμενο φυσικά σε αυτή την περίπτωση είναι ο αριθμός των νέων Δήμων. Θα είναι δύο, τρείς ή τέσσερις;

Η απαίτηση των κατοίκων της Σάμης και φυσικά της πλειοψηφίας των συγχωριανών μας, είναι η δημιουργία Δήμου στα όρια της πρώην επαρχίας Σάμης. Ήτοι, Σάμη, Πύλαρος και Έρισος. Είναι μια προοπτική που τυγχάνει της αποδοχής των πολιτών και μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί σε σχετικές λαϊκές συνελεύσεις που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί. Άλλωστε όπως έχουμε επισημάνει και σε σχετική ανάλυση στο poulatakefalonias.gr, πρόκειται για μια πρόταση απόλυτα ρεαλιστική και κυρίως οικονομικά βιώσιμη. 

Ενόψει των πιθανών εξελίξεων, η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης καλεί τους κατοίκους της επαρχίας μας σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Σάμης σε συγκέντρωση, με αποκλειστικό θέμα την επικείμενη διάσπαση του Δήμου Κεφαλλονιάς. Θα συζητηθούν οι θέσεις, οι προτάσεις και οι διεκδικήσεις της κίνησης, προκειμένου να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι πρέπει να εισακουστεί το σχεδόν καθολικό αίτημα των Σαμικών, των Πυλαρινών και των Ρισιάνων για δημιουργία Δήμου Σάμης.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');