14.8 C
Sami
ΑρχικήΑνακοινώσειςΤο Σάββατο η παράσταση του "Ηγέχορου" στην Αθήνα

Το Σάββατο η παράσταση του “Ηγέχορου” στην Αθήνα

Ο Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών “Ηγέχορος” του συγχωριανού μας Κώστα Τουλάτου παρουσιάζει το Σάββατο τη θεατρική – μουσική – χορευτική παράσταση με τίτλο “Η κυρά Καλή και οι 12 μήνες”. Ένα παραμύθι που καθώς θα εξελίσσεται θα παρουσιάζονται ήθη, έθιμα, χοροί και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η παράσταση στην οποία θα λάβουν μέρος δεκάδες χορευτές και μουσικοί, θα ξεκινήσει στις 18:30 στο θέατρο Ιζόλα, επί των οδών Αιγέως και Αγησιλάου στην Καλλιθέα Αττικής.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα αδελφοποιηθούν ο Ηγέχορος με τον Ρουμανοελληνικό Σύλλογο “Armonia”, την Αρμένικη Σχολή χορού “Avetis” και τον Μικρασιατικό Σύλλογο Λέρου “Η καθ’ ημάς Ανατολή” που επίσης συμμετέχουν στην εκδήλωση, ενώ θα βραβευθεί για το έργο του ο μουσικολόγος και λαογράφος κ. Παναγιώτης Μυλωνάς. Όπως φαίνεται δε και στην πολύ όμορφη αφίσα της εκδήλωσης που επιμελήθηκε η επίσης συγχωριανή μας Δήμητρα Μισιτζή, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Νομίζουμε πως αξίζει τον κόπο όσοι συγχωριανοί μας κατοικούν στην Αθήνα να παρακολουθήσουν την παράσταση που με αγάπη, μεράκι αλλά και πολύ προσπάθεια ετοίμασαν ο Κώστας και οι συνεργάτες του.

Κώστα, καλή επιτυχία!

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');