14.1 C
Sami
ΑρχικήΆλλες ειδήσειςΜε επιτυχία οι αρχαιρεσίες στον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής μας

Με επιτυχία οι αρχαιρεσίες στον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής μας

Πραγματοποιήθηκαν εχθές με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου των Εμπόρων και Καταστηματαρχών της ευρύτερης περιοχής Σάμης, συνεπώς και του χωριού μας, για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων Ομοσπονδίας.

 Μετά την ολοκλήρωση και της καταμέτρησης των ψήφων, η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 “Ενα όνειρο όλων μας σήμερα έλαβε την ολοκλήρωσή του. Ναι, είναι πραγματικότητα. Ο Σύλλογος ενεργοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες και επιτέλους μετά τις σημερινές εκλογές εκλέκτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, η Ελεγκτική Επιτροπή και οι Αντιπροσώποι στην Ομοσπονδία.

 Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του ονείρου!Καλή αρχή, κουράγιο, δύναμη και επιτυχία! Συγχαρητήρια στους υποψήφιους και σε αυτούς που εξελέγησαν”.

 Από την πλευρά μας ως www.poulatakefalonias.gr ευχόμαστε στους νεοεκλεγέντες καλή επιτυχία στο δύσκολο ομολογουμένως έργο τους. Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη της οικονομίας της Σάμης και των χωριών μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες για το “Επιχειρείν” εποχές που ζούμε, να έχει ισχυρή, ακομμάτιστη και πολυφωνική συλλογική εκπροσώπηση.

 Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');