14.6 C
Sami
ΑρχικήΆλλες ειδήσειςΧωρίς σύνδεση με Πάτρα έμεινε και πάλι η Σάμη...

Χωρίς σύνδεση με Πάτρα έμεινε και πάλι η Σάμη…

Με το αριστερό μπήκε ο Νοέμβρης για την περιοχή μας, καθώς κατά το χθεσινό Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών προέκυψε εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για την παράταση λειτουργίας της γραμμής Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, με ανεκτέλεστο ήδη το πρωινό δρομολόγιο.

Σύμφωνα πάντως με απόφαση του συμβουλίου, τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής δημόσιος διεθνής διαγωνισμός, προκειμένου να αναδειχθεί η ανάδοχος εταιρεία που θα αναλάβει οριστικά την εκτέλεση των δρομολογίων. Μάλιστα, ελέω έλλειψης ενδιαφέροντος, η γραμμή έχει κηρυχθεί άγονη και θα υπάρξει κρατική επιδότηση για την λειτουργία της.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν η περιοχή μας μένει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα και εμείς με την ελπίδα ότι η κατάσταση θα είναι προσωρινή και ότι ο διαγωνισμός του υπουργείου θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ναυτιλιακών εταιρειών δίδοντας οριστικό τέλος στην απομόνωσή μας.  

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');