18.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΚρύο, βροχή, χαλάζι αλλά και διπλό ουράνιο τόξο στο χωριό μας!

Κρύο, βροχή, χαλάζι αλλά και διπλό ουράνιο τόξο στο χωριό μας!

Αμιγώς χειμερινό το σκηνικό του καιρού σήμερα στα Πουλάτα. Από το πρωί βρέχει κατά διαστήματα, ενώ γύρω στις 4 το μεσημέρι έριξε και χαλάζι. Αμέσως μετά μάλιστα, έκανε την εμφάνισή του στο χωριό μας ένα υπέροχο διπλό ουράνιο τόξο!

Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία κυμαίνεται γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου, με τάσεις περαιτέρω πτώσης τις επόμενες ώρες, ενώ έχει ξεκινήσει και πάλι βροχόπτωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής αναμένονται έντονες χιονοπτώσεις στο νησί μας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται όλοι να περιορίσουν τις κινήσεις με τα οχήματά τους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των οργάνων της Πολιτικής Προστασίας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι να λάβουν όλα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης των κτηνοτροφικών τους μονάδων.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

oyranio-tokso.jpg

ouranio.jpg

ouranio-tokos.jpg

 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');