13.6 C
Sami
ΑρχικήΧωρίς σχολεία και ΚΤΕΛ αύριο η περιοχή μας λόγω... Τηλέμαχου!

Χωρίς σχολεία και ΚΤΕΛ αύριο η περιοχή μας λόγω… Τηλέμαχου!

Μπορεί η «Σοφία» να έφυγε για άλλους τόπους, ωστόσο δεν μείναμε μόνοι μας. Σειρά πήρε ο «Τηλέμαχος» που και για ιστορικούς λόγους μια σχέση με το νησί μας την έχει! Μαζί του δε, μας έφερε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, που στα Πουλάτα οι μέγιστες τιμές τους σήμερα και αύριο δεν θα ξεπεράσουν τους 4 με 5 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τις απογευματινές ώρες αναμένεται χιονόπτωση στα ορεινά τμήματα της Κεφαλονιάς που ενδέχεται να επηρεάσει τις μετακινήσεις μας.

Για το λόγο αυτό, κατόπιν απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, αύριο Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη, συμπεριλαμβανομένων ασφαλώς αυτών της Σάμης. Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΤΕΛ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστεί μεταξύ άλλων το πρωινό δρομολόγιο των 08:00 από Σάμη προς Αργοστόλι, αλλά και το αντίστροφο στις 13:00 το μεσημέρι.

Κλειστά σχολεία και δυσκολίες στις μετακινήσεις φέρνει λοιπόν στα μέρη μας, μεταξύ άλλων, το βαρομετρικό χαμηλό, το πέρασμα του οποίου ελπίζουμε να μην έχει άλλες συνέπειες για το νησί μας.

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');