18.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΞεκινούν τα έργα της ΔΕΥΑΚ στο χωριό μας!

Ξεκινούν τα έργα της ΔΕΥΑΚ στο χωριό μας!

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, γραφειοκρατικά κωλύματα και εν τέλει τεράστια καθυστέρηση, επιτέλους το έργο της αντικατάστασης του απηρχαιωμένου και προβληματικού δικτύου ύδρευσης του χωριού μας ξεκινά!

Από εχθές έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα Πουλάτα συνεργεία και μηχανήματα και έχουν μεταφερθεί τα αναγκαία υλικά, ώστε η ΔΕΥΑΚ να εκτελέσει τις εργασίες αντικατάστασης 1.250 μέτρων δικτύου και ο ανάδοχος εργολάβος τις απαιτούμενες χωματουργικές εργασίες πριν και μετά την τοποθέτηση των σωληνώσεων, καθώς και την αποκατάσταση του οδοστρώματος. Υπενθυμίζουμε δε, ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και προκειμένου να αποφευχθούν νέες καθυστερήσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ έδωσε εντολή στον ανάδοχο άλλου έργου της επιχείρησης να εκτελέσει τις παραπάνω περιγραφείσες εργασίες, με την ταυτόχρονη προσωρινή αναστολή του εν λόγω έργου.

Το συνολικό κόστος θα ανέλθει σε 9.225€ εκ των οποίων τα 4.612,50€ για τη διάνοιξη ορύγματος υπογείου δικτύου πλάτους πυθμένα 0,15 μέτρων με πλευρική απόθεση των προϊόντων της εκσκαφής, βάθος ορύγματος 0,60 μέτρων και μήκος 1.250 μέτρων και άλλα 4.612,50€ για την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων.

Ας ελπίσουμε λοιπόν το μεγάλης σημασίας αυτό έργο για το χωριό μας που κατ’ επανάληψη έχουμε αναδείξει με σχετικά ρεπορτάζ, βοηθούντως και του καλού καιρού, να ολοκληρωθεί άμεσα και να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία μας.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');