19.1 C
Sami
ΑρχικήΤα νέα του χωριού μαςΠάμε απόψε ... στου Θωμά! Νέα επιχείρηση εστίασης στο χωριό μας!

Πάμε απόψε … στου Θωμά! Νέα επιχείρηση εστίασης στο χωριό μας!

Μια νέα επιχείρηση εστίασης άνοιξε πριν από λίγες ημέρες στα Πουλάτα!

Ο λόγος για την ψησταριά “Στου Θωμά” η οποία στεγάζεται στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του πρώην παραδοσιακού καφενείου Γιάφκα, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία του χωριού μας. Πρόκειται για έναν πραγματικά πολύ ζεστό και όμορφο χώρο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί με καφέδες, αναψυκτικά και ποικιλίες, μέχρι αργά το βράδυ με ψητά της ώρας.

Το poulatakefalonias.gr βρέθηκε ασφαλώς “Στου Θωμά” και είχε μια σύντομη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη της επιχείρισης κ. Θωμά Δανάλη.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Δανάλης, η ενασχόληση με τον κλάδο της εστίασης αποτελούσε παιδικό του όνειρο, το οποίο περίμενε καρτερικά τον κατάλληλο χρόνο και χώρο για να πάρει σάρκα και οστά. Θεωρεί ότι τα Πουλάτα έχουν σημαντική αναπτυξιακή προοπτική και μπορούν με την ηρεμία και το φυσικό τους κάλλος να προσελκύσουν επισκέπτες για φαγητό και διαμονή, αλλά και το σημείο με τη μακρόχρονη ιστορία του, ιδανικό για τη συγκεκριμένη χρήση.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της οικογενειακής επιχείρησης, όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο κ. Δανάλης, είναι τα φρέσκα κρέατα παραγωγής του, κάτι που εγγυάται τόσο την υψηλή ποιότητά τους, όσο και τις προσιτές τιμές. Σε κάθε περίπτωση φιλοδοξεί η ψησταριά “Στου Θωμά” να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες της ευρύτερης και όχι μόνο περιοχής.   

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε στον κ. Δανάλη, τη σύζυγο, τις κόρες και τον αδελφό του καλές δουλειές! Είναι ασφαλώς σημαντικό αλλά και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο να βλέπουμε νέες επιχειρηματικές προσπάθειες στο χωριό μας και μάλιστα από νέους ανθρώπους, ιδιαίτερα στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Και πάλι καλές δουλειές!   

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

 Ο κ. Δανάλης  (δεξιά) με τον αδελφό του Παναγιώτη

 

 

 

 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');