18.1 C
Sami
ΑρχικήΘέματαΠρωτομαγιά στα Αγρίλια (εικόνες & video)

Πρωτομαγιά στα Αγρίλια (εικόνες & video)

Ένα όμορφο μεσημέρι, βοηθούντος και του καλού καιρού, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι βρεθήκαμε σήμερα στον στολισμένο με ανοιξιάτικα λουλούδια και μαγιάτικα  στεφάνια προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου στο λόφο των Αγριλίων.  

Οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης “Αιγιαλός” είχαν ετοιμάσει μια εξαιρετική εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή της εργατικής Πρωτομαγιάς. Οι παρευρισκόμενοι γευτήκαμε τους υπέροχους μεζέδες και διασκεδάσαμε υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής με το συγκρότημα του συγχωριανού μας Νίκου Φιλιππάτου και της Νάνσυς Καρβουνιάρη, ενώ αναμφισβήτητα την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά του Συλλόγου με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Από την πλευρά μας ως poulatakefalonias.gr δίνουμε συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αιγιαλός” για την νέα του αυτή πρωτοβουλία και ευχόμαστε σε όλους καλό μήνα και του χρόνου με υγεία!

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

 

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');