17.1 C
Sami
ΑρχικήΘέματαΤην Κυριακή ο Α.Ο. Σάμης γράφει ιστορία!

Την Κυριακή ο Α.Ο. Σάμης γράφει ιστορία!

 Ο Α.Ο. Σάμης την προσεχή Κυριακή 26 Μαρτίου γράφει ιστορία, λαμβάνοντας για πρώτη φορά μέρος στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με αντίπαλο την ομάδα του Παλληξουριακού.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μιχαλάτου που με την επιστροφή στη φυσική του έδρα στο γειτονικό μας Καραβόμυλο φαίνεται να διανύει περίοδο φόρμας, απέκλεισε κατά σειρά την Πρόοδο με νίκη 3-1 στην Ιθάκη και ήττα 1-0 στο Ε.Α.Κ., τους Πρόννους με δυο νίκες 3-2 και 2-1 και τέλος τα Ομαλά στον knock out αγώνα των ημιτελικών με το εμφατικό 4-1. Από την πλευρά του ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Παλληξουριακός, απέκλεισε τον ΠΑΟ Κεφαλλονιάς με δυο εντυπωσιακές νίκες 6-1 και 6-0, τα Φωκάτα με δυο επίσης εύκολες νίκες 3-0 και 5-0 και τον Παγκεφαλληνιακό στο ντέρμπι της  ημιτελικής φάσης με 1-0.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Παλλικής που ιδρύθηκε το 1950 έχει μέχρι σήμερα κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με το τελευταίο να χρονολογείται στο μακρινό 2001. Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου, που ειρήσθω εν παρόδω μας έχει κερδίσει δυο φορές κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή του τοπικού μας ποδοσφαίρου κατακτώντας το νταμπλ. Αντίθετα η τρίαινα, ελπίζει στην παρθενική της συμμετοχή στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης να κατακτήσει τη νίκη και να φέρει το βαρύτιμο τρόπαιο στο λιμάνι. Και μάλιστα σε μια μεταβατική χρονιά με νέα διοίκηση, νέο προπονητή, νέο γήπεδο και φυσικά νέες φιλοδοξίες!

Αξίζει να αναφερθεί τέλος, ότι η διοίκηση του Α.Ο. Σάμης προκειμένου να διευκολύνει όσους φιλάθλους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα διαθέσει λεωφορείο, προσφορά της «Avgerinos Travel» που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται κασκόλ της ομάδας για την αγωνιστική και οικονομική της ενίσχυση.

Το poulatakefalonias.gr εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους κυανόλευκους και καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα μας να φέρει το κύπελλο στη Σάμη!

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Μείνε συνδεδεμένος
1,093ΥποστηρικτέςΚάντε Like
280ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
188ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

gtag('config', 'UA-67453901-1');