Πρόσληψη 31 εποχικών υπαλλήλων από τον Δήμο Σάμης. Όροι και προϋποθέσεις.

0
40

Ο Δήμος Σάμης ανακοινώνει την πρόσληψη 31 υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών λειτουργίας του.

Ειδικότερα ο Δήμος μας, θα προβεί στην πρόσληψη:

8 λεμβούχων ΥΕ, 4 διοικητικών υπαλλήλων ΔΕ και ενός εργάτη καθαριότητας ΥΕ για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του Λιμνοσπηλαίου Μελισσάνης.

2 διοικητικών υπαλλήλων ΔΕ για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του σπηλαίου Δρογκαράτης.

6 διοικητικών υπαλλήλων ΔΕ, 5 εργατών καθαριότητας ΥΕ και 3 μπουφετζήδων ΔΕ για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας της παραλίας Μύρτου.

Ενός διοικητικού υπαλλήλου ΔΕ και ενός εργάτη καθαριότητας ΥΕ για την κάλυψη των αναγκών της εύρυθμης λειτουργίας του αγκυροβολίου της Αγίας Ευφημίας.

Η διάρκεια της απασχόλησης θα είναι 5 μήνες, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά το Σάββατο 19 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου. Τέλος επισημαίνεται ότι, η υποβολή θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: prosοpiko@sami.gov.gr

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις:

https://www.sami.gov.gr/sox-4-june21

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.