Ο Άγιος Παντελεήμων έκανε το… θαύμα του και ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες τοποθέτησης της νέας υδατοδεξαμενής των Πουλάτων!

0
72

Φαίνεται πως τελικά χρειάστηκε η… Θεία Πρόνοια του εορτάζοντα πολιούχου του χωριού μας Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης της νέας υδατοδεξαμενής των Πουλάτων, λίγες μόνο ώρες πριν τον πανηγυρικό εσπερινό στην μνήμη του.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Κοινότητάς μας στα όρια του προσεισμικού χωριού, προκειμένου να τοποθετηθεί η υδατοδεξαμενή.

Φυσικά η σημερινή εξέλιξη μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς είχαν προηγηθεί μακροχρόνιες προσπάθειες των κατοίκων και των φορέων του χωριού μας και φυσικά της Προέδρου μας κυρίας Γεωργίας Φλαμιάτου, στην οποία οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα, καθώς με την υπομονή και την επιμονή της ολοκληρώνεται ένα σημαντικό και απολύτως αναγκαίο έργο για τα Πουλάτα.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύμβαση τοποθέτησης της νέας υδατοδεξαμενής μεταξύ της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλλονιάς και του αναδόχου του έργου υπεγράφη την Πέμπτη 1η Ιουλίου, σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης της 23ης Ιουλίου 2020, αλλά και της ένταξης του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΔΚ κατά την 17η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Ελπίζουμε πως με την ολοκλήρωση των εργασιών, για την πορεία των οποίων θα σας ενημερώσουμε, θα επιλυθεί οριστικά ένα χρόνιο πρόβλημα και δεν θα χρειαστεί να ξαναπούμε το… νερό νεράκι!

Πηγή: poulatakefalonias.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.