Ελάτε να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου

0
98

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος του χωριού μας «Ο Άγιος Παντελεήμων» στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, έχει δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε αίμα όποιου συγχωριανού μας έχει ανάγκη. Για το λόγο αυτό και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, δίνοντας αίμα σε όποιο νοσοκομείο επιθυμούν, είτε στην Κεφαλλονιά είτε οπουδήποτε αλλού, αναφέροντας στις κατά τόπους μονάδες αιμοδοσίας ότι η προσφορά αφορά στην Τράπεζα Αίματος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουλάτων Κεφαλλονιάς «Ο Άγιος Παντελεήμων».

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα από 18 έως 62 ετών μπορεί άφοβα να δίνει αίμα 3 με 4 φορές το χρόνο, αρκεί να έχει παρέλθει διάστημα τουλάχιστον 2 μηνών από την προηγούμενη δωρεά. Επιπλέον τονίζουμε ότι η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απολύτως ασφαλής, τελείως ανώδυνη και διαρκεί μόλις 5 με 10 λεπτά της ώρας.

Αξίζει πραγματικά τον κόπο να στηρίξουμε την προσπάθεια του συλλόγου του χωριού μας δίνοντας ο καθένας μας το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης, καθώς η προσφορά αίματος δεν είναι απλά μια πράξη αγάπης για το συνάνθρωπο, αλλά μια πράξη κοινωνικής υπευθυνότητας.

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.