Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής της λιθοδομής στο Κοινοτικό Γραφείο Πουλάτων

0
33

Μετά από σημαντική ομολογουμένως καθυστέρηση, υπεγράφη  η σύμβαση κατασκευής της λιθοδομής στον περιβάλλοντα χώρο του Κοινοτικού Γραφείου του χωριού μας, που  εδώ και  αρκετούς μήνες παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα στατικότητας, εγκυμονώντας κινδύνους για την ασφάλεια πεζών και διερχόμενων οχημάτων.

Το έργο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του poulatakefalonias.gr θα ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα, ενώ βάσει συμβατικής υποχρέωσης του αναδόχου θα πρέπει να έχει παραδοθεί έως και τις 8 Οκτωβρίου. Η κατασκευή δε, έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κεφαλλονιάς, με τη σχετική δαπάνη να συμπεριλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι  το έργο έχει εγκριθεί με την 121/26-04-2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και έχει επικυρωθεί με την 8565/898/05-05-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. 

 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.