Διαγωνισμός για την πραγματοποίηση ψεκασμών δακοκτονίας στο χωριό μας

0
49

Ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών ψεκασμών δακοκτονίας έτους 2019 στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας προκηρύσσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά. 

Υπενθυμίζουμε ότι το νησί μας έχει χωριστεί σε 17 ελαιοκομικές περιοχές οι οποίες θα είναι και το αντικείμενο της κάθε εργολαβίας, με καταγεγραμμένα 554.300 προστατευόμενα ελαιόδεντρα.

Τα Πουλάτα έχουν ενταχθεί στην 7η περιοχή μαζί με την Σάμη, τον Καραβόμυλο και τα Χαλιωτάτα με περίπου 36.500 προστατευόμενα δέντρα, εκ των οποίων τα 7.000 στο χωριό μας.

Ο πρώτος ψεκασμός βάσει των όρων του διαγωνισμού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Αυγούστου, υπό την προϋπόθεση ασφαλώς ότι θα έχει ολοκληρωθεί και υπογραφεί εγκαίρως η σύμβαση, ενώ ο τελικός ψεκασμός μέχρι τις 20 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Επισημαίνεται τέλος, ότι η διάρκεια ψεκασμού δεν μπορεί να υπερβεί τις οκτώ ημέρες, ενώ τα προστατευόμενα ελαιόδεντρα είναι διπλάσια των ψεκαζομένων.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.