Αφιέρωμα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στο Δήμο Σάμης!

0
69
Οι ομορφιές της Κεφαλονιάς

Η Σάμη και η Αντίσαμος γίνανε γνωστές παγκοσμίως από την ταινία "Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι" που γυρίστηκε εκεί το 2000. Πάνω από τη Σάμη υψώνεται επιβλητικός ο Αίνος, το υψηλότερο βουνό του Ιονίου με σπάνια ομορφιά. Επισκεφθήκαμε τον Μύρτο, την πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς και το γραφικό χωριό της Άσου που είναι λες και έχει βγει από παραμύθι. Κοσμοπολίτικο και γραφικό δεσπόζει στο βόρειο τμήμα του νησιού το πανέμορφο Φισκάρδο που είναι πόλος έλξης πολλών τουριστών από όλο τον κόσμο. Tina Michailidou-Mavromichali Emmanouil Fakidaris Dimitris Kritsonis Andreas Stellatos Jerry Gasparinatos #skmanesis #alphatv

Posted by Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση on Sunday, June 2, 2019

Ένα ακόμη βίντεο που εκθειάζει τις ομορφιές του Δήμου Σάμης, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την προηγούμενη Κυριακή στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού  Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Η πόλη της Σάμης, οι υπέροχες παραλίες Αντίσαμος και Μύρτος, η γραφική Άσος και το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, πρωταγωνίστησαν σε ένα όμορφο βίντεο που στόχο είχε να προβάλει τουριστικά την περιοχή μας και μάλιστα σε μια εκπομπή που σημειώνει παγίως πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Λίγες ημέρες μετά το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με εκατοντάδες κοινοποιήσεις, συνεχίζει να μας μαγεύει και ταυτόχρονα να μας υπενθυμίζει πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε έναν μαγικό τόπο! 

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.