Τα Πουλάτα στον αστερισμό της… λακκούβας

0
49

Λακκούβες, μπαλώματα, σαμαράκια  και σημεία που έχει υποχωρήσει εντελώς η άσφαλτος, συνθέτουν ένα τοπίο που εκ των πραγμάτων αποτελεί εστία κινδύνου για πεζούς και τροχοφόρα. Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται:

  • Στον κεντρικό δρόμο του χωριού από την πλατεία μέχρι την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα

  • Στη θέση Μιχαλιτσάτο πέριξ του γεφυριού, η υπερχείλιση του οποίου προκάλεσε τις γνωστές ζημίες του Σεπτέμβρη

  • Στον δρόμο μπροστά από το κοινοτικό γραφείο όπου τμήμα του οδοστρώματος έχει υποστεί μερική καθίζηση και έχει τοποθετηθεί σήμανση. Να αναφερθεί ότι στο ίδιο σημείο υφίσταται εδώ και μήνες πρόβλημα στατικότητας στο εξωτερικό τοιχίο του αύλειου χώρου του γραφείου, καθιστώτας το σημείο επικίνδυνο για τους διερχόμενους

  • Στους αγροτικούς δρόμους που οδηγούν ως επί το πλείστον σε καλλιέργειες ή στα ποιμνιοστάσια των κτηνοτρόφων του χωριού μας

 Φυσικά, προβλήματα υπάρχουν και σε άλλα σημεία του δικτύου που δυσχαιρένουν τις μετακινήσεις και προκαλούν φθορές στα αυτοκίνητα. Από την πλευρά του το www.poulatakefalonias.gr εφιστά την προσοχή στους αρμοδίους φορείς και τους παρακαλεί να κινητοποιήσουν τις υπηρεσίες τους ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.