Νέο έργο της ΔΕΥΑΚ στο χωριό μας

0
42

Εργασίες αντικατάστασης μέρους του δικτύου ύδρευσης των Πουλάτων θα εκτελέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς. Πρόκειται για το τμήμα από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα έως και τη δεξαμενή στο παλιό χωριό. Μάλιστα έχουν ήδη μεταφερθεί στο χώρο τόσο οι ειδικές σωληνώσεις, όσο και τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις χωματουργικές και άλλες εργασίες.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάρτιο ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση άλλων τεσσάρων τμημάτων του δικτύου συνολικού μήκους 1.250 μέτρων, με την ταυτόχρονη μεταφορά των ιδιωτικών παροχών από τους παλαιούς σωλήνες και τη μεταφορά πλησίον των νέων αγωγών όσων βρίσκονταν εντός ιδιωτικών χωρών.

Σίγουρα πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που ελπίζουμε να συμβάλει και αυτή με τη σειρά της στην οριστική λύση του προβλήματος των συχνών διακοπών και της χαμηλής πίεσης στην υδροδότηση των Πουλάτων, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που φυσιολογικά η κατανάλωση αυξάνεται κατακόρυφα.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.