Ενημέρωση Πολιτικής Προστασίας & Πρόνοιας Δήμου Σάμης για το κρούσμα κορονοϊού

0
36

Δελτίο Τύπου 

Θέμα: Ενημέρωση για το κρούσμα Κορωνοϊού

Ο Δήμος Σάμης, ως Δήμος αναφοράς, ενημερώθηκε επίσημα από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς σχετικά με την εξέλιξη της ιχνηλάτησης του επιβεβαιωμένου κρούσματος Κορωνοϊού αλλά και την κατάσταση της υγείας του ασθενούς και της οικογένειάς του:

Τα τέστ που έγιναν σε άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του ασθενούς ήταν αρνητικά.

Το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς έχει δώσει οδηγίες στην οικογένεια για τις επόμενες ημέρες και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους για την εξέλιξη της υγείας τους.

Όταν κριθεί απαραίτητο από τους αρμοδίους και με βάση το πρωτόκολλο που ακολουθείται θα πραγματοποιηθεί νέος εργαστηριακός έλεγχος.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι όσοι συμπολίτες μας ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή ή την οικογένειά του, πρέπει να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης και να μην εφησυχάσουν καθώς οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες για τον έλεγχο της διασποράς.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον ασθενή συνάνθρωπό μας.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.