Στο πλευρό του Δήμου Σάμης η εταιρεία «Γ. Φλαμιάτος Α.Ε.» του συγχωριανού μας Γεράσιμου Φλαμιάτου

0
81

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων της χώρας να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις τους λόγω της υγειονομικής κρίσης, συνεργάστηκε με την εταιρεία «Toyota Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.» για την παροχή 150 οχημάτων για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων όλης της Ελλάδας, μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Μάλιστα ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ανέφερε ότι με την «Toyota Ελλάς» δημιουργούμε μια συμμαχία ευθύνης με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα, χωρίς ωστόσο να στερηθούν τα απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες.

Η σημαντική αυτή κοινωνική δράση υλοποιήθηκε με την έμπρακτη υποστήριξη τόσο της «Toyota Ελλάς» όσο και του πανελλαδικού δικτύου των εξουσιοδοτημένων διανομέων της. Ειδικότερα στον Δήμο μας το εικονιζόμενο Aygo (στη φωτογραφία η επίσης συγχωριανή μας κ. Ελένη Δαράτου) διέθεσε η εταιρεία «Γεράσιμος Φλαμιάτος Α.Ε.» του συγχωριανού μας κ. Γεράσιμου Φλαμιάτου που δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου με σημεία πώλησης και επισκευής στο λεκανοπέδιο Αττικής. Μάλιστα σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος, αναφέρεται ότι τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι δημότες, είναι ευγνώμονες για την πολύ σημαντική αυτή προσφορά. 

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.