Διακοπές στην υδροδότηση των Πουλάτων την επόμενη εβδομάδα

0
26

Διακοπές στην υδροδότηση του χωριού μας θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, λόγω εργασιών συντήρησης και επιδιόρθωσης του δικτύου ύδρευσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 18 Μαΐου και μέχρι την ολοκλήρωσή τους θα υπάρχουν καθημερινές διακοπές στην παροχή του νερού από τις 07:30 έως και τις 16:00.

Για την πραγματοποίηση των εργασιών στα Πουλάτα, δεσμεύτηκε εχθές από τον προϋπολογισμό εξόδων της επιχείρησης το ποσό των 2.000€ για την προμήθεια εξαρτημάτων ύδρευσης και επιπλέον 480€ για την κάλυψη του αναλογούντα φόρου προστιθέμενης αξίας.

Εβδομάδα αναγκαίας ταλαιπωρίας λοιπόν η επόμενη για το χωριό μας, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και ταυτόχρονα τον σχετικό προγραμματισμό των οικιακών ή/και επαγγελματικών μας εργασιών που απαιτούν χρήση του δικτύου ύδρευσης.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.