Έκκληση της ΔΕΥΑΚ για λελογισμένη χρήση του νερού στη Δημοτική Ενότητα Σάμης

0
15

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΔΕΥΑΚ σύμφωνα με την οποία κάνει έκκληση στους καταναλωτές στα Πουλάτα και σε άλλες τέσσερις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Σάμης για λελογισμένη χρήση νερού, καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κατανάλωση με τον κίνδυνο για των διακοπών να ελλοχεύει. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς.

 

Ανακοίνωση

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ιδιαίτερα αυξημένες καταναλώσεις στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Σάμης.

Συγκεκριμένα στις περιοχές Σάμης, Καραβομύλου, Γριζάτων, Πουλάτων, Χαλιωτάτων έχουν ξεπεραστεί τα ανώτερα επιτρεπτά όρια που μπορεί να καλύψει η φυσιολογική λειτουργία του δικτύου ύδρευσης.

Προκειμένου να αποφύγουμε στο επόμενο 20ήμερο διακοπές στην υδροδότηση, παρακαλούμε όλους τους κατοίκους & παραθεριστές, να κάνουν λογική χρήση του νερού, να περιορίσουν τις άσκοπες καταναλώσεις και τα περιττά ποτίσματα, καθώς η ποσότητα του νερού που αντλείται δεν επαρκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Ο Πρόεδρος, Σπαθής Σταύρος

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.