Στην δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ύδρευση των Πουλάτων

0
48

Δόθηκαν την Τρίτη στην δημοσιότητα τα πρακτικά της 22ης τακτικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης της 23ης Ιουλίου. Μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Πουλάτα, καθώς συζητήθηκε στο σώμα το φλέγον πρόβλημα της ύδρευσης του χωριού μας και της επέκτασης του δικτύου προς τον γειτονικό οικισμό των Λιβαθινάτων.

Το poulatakefalonias είχε καλύψει με σχετικό ρεπορτάζ το τι διημείφθη στην εν θέματι συνεδρίαση:

Επιτέλους λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης των Πουλάτων. Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης.

Ωστόσο δημοσιεύουμε σήμερα και τα σχετικά πρακτικά, προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά και τις τοποθετήσεις των ομιλητών επί ενός ζητήματος που απασχολεί εδώ και χρόνια το χωριό μας.

Στα πρακτικά ασφαλώς περιλαμβάνεται και η με αριθμό 145/2020 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία υπενθυμίζουμε ότι προβλέπει την σύνδεση του δικτύου ύδρευσης των Πουλάτων με τα Λιβαθινάτα ώστε να επισκευαστεί το οδόστρωμα προς αποφυγή ατυχημάτων και την χρηματοδότηση, σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΚ, της αγοράς και τοποθέτησης στο χωριό μας ανοξείδωτης δεξαμενής 300 m3 το συντομότερο δυνατόν.

Οψόμεθα…

Πηγή: poulatakefalonias.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.