Ανακοίνωση Δήμου Σάμης για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου

0
29

Το Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Σάμης ενημερώνει ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα λειτουργεί για εξυπηρέτηση των πληγέντων τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και ώρες 10:00 έως 17:00

Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι να καταφέρει να στηρίξει τους πληγέντες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφενός γιατί κρίνουμε ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν θα τελειώσει άμεσα και αφετέρου διότι στην δεδομένη κατάσταση δεν μπορεί καμία κρατική αποζημίωση να είναι αρκετή για τους συμπολίτες μας που έχασαν τους κόπους μιας ζωής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμης θα λειτουργεί υποστηρικτικά και πάντα βάσει των επίσημων στοιχείων του Γραφείου Πρόνοιας.

Ενημερώνουμε επίσης προς αποφυγή παρερμηνεύσεων, ότι ο τρόπος λειτουργίας εξασφαλίζει την δίκαιη διάθεση των ειδών.

Τέλος ενημερώνουμε τους δωρητές ότι υπάρχει επάρκεια σε ρούχα. Αν κάποιοι δωρητές έχουν περισυλλέξει τέτοια είδη για τους πληγέντες του Δήμου Σάμης, παρακαλούμε να τα διαθέσουν σε άλλες δομές ή περιοχές που το έχουν ανάγκη. Επίσης επάρκεια υπάρχει και στα είδη της προηγούμενης εβδομάδας (κουβάδες, σκούπες κ.λπ.).

Οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την εβδομάδα που διανύουμε είναι οι εξής:

  • Γάλα μακράς διάρκειας
  • Αλεύρι
  • Κρουασάν, μπισκότα, κριτσίνια
  • Λάδι
  • Αντισηπτικά
  • Γάντια

Ευχαριστούμε πολύ όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος
Εριγώνη Βαλσάμου

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.