Ο Δήμος ενισχύει οικονομικά τον Α.Ο. Σάμης και τον Α.Π.Σ. Πυλαριακό

0
18

Κατά την τελευταία τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σάμης, αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση του Α.Ο. Σάμης και του Α.Π.Σ. Πυλαριακός.

11554675 (1) (1)

 

Ειδικότερα, οι παραπάνω αθλητικοί σύλλογοι που έχουν έδρα στον Δήμο μας και αναπτύσσουν αθλητική δραστηριότητα, υπέβαλαν αιτήσεις με τις οποίες ζητούν να τους παρασχεθεί χρηματική επιχορήγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 Ν.3463/2006.

Η οικονομική επιτροπή αφού βεβαιώθηκε ότι οι εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό για τις επιχορηγήσεις δεν υπερβαίνει το 1,5% των τακτικών εσόδων του Δήμου, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει τις σχετικές αιτήσεις. Έτσι ο Α.Ο. Σάμης θα λάβει το ποσό των 3.000€ και ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός το ποσό των 2.900€ προκειμένου να πραγματοποιήσουν το αθλητικό τους έργο.

Επισημαίνεται ότι η συνολική πίστωση υλοποιείται εις βάρος του Κ.Α. 00.6735.01 με τίτλο «Επιχορηγήσεις σε Αθλητικούς Συλλόγους».

 

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.