Έκτακτες προσλήψεις ορισμένου χρόνου από τον Δήμο Σάμης. Έως την Παρασκευή και μόνο με e-mail οι αιτήσεις.

0
62

Στην πρόσληψη συνολικά δέκα ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Σάμης. Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους μέχρι και τις 17/05/2021.

Οι ενδιαφερόμενοι λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από αύριο Τετάρτη 13/01/2021 έως και την Παρασκευή 15/01/2021 και ώρα 15:00 ηλεκτρονικά στο mail: dimos@sami.gov.gr

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να εμφανίζονται υπογραμμένες με φυσική υπογραφή, καθώς ανυπόγραφες δεν θα γίνονται δεκτές, ενώ στο θέμα του μηνύματος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα πρέπει να αναγράφεται το λεκτικό «Αίτηση Συμμετοχής στην Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2021».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στα γραφεία του Δήμου στην Σάμη, στα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ερίσου και Πυλάρου, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.sami.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2674360506 με τον κ. Σπύρο Βαλλιανάτο.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.