Μεγάλη χαρά για τα Πουλάτα και την Μητρόπολη Κεφαλληνίας! Χειροτονείται Διάκονος ο συγχωριανός μας Βασίλειος Φλαμιάτος.

0
185

Πραγματικά ευχάριστα νέα για την Μητρόπολη Κεφαλληνίας αλλά και το χωριό μας ειδικότερα, καθώς την Κυριακή 31 Ιανουαρίου χειροτονείται Διάκονος ο αγαπητός σε όλους μας Βασίλειος Φλαμιάτος, γιος του Ιερέα Κωνσταντίνου Φλαμιάτου και της πρεσβυτέρας Γεωργίας. Μάλιστα το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης εξέδωσε το παρακάτω δελτίο:

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ανακοινώνει εις τα Μέλη της Τοπικής Εκκλησίας μας, ότι ο κ. Βασίλειος Φλαμιάτος, υϊός του πατρός Κωνσταντίνου Φλαμιάτου και της πρεσβυτέρας Γεωργίας το γένος Γεμιστού, εκ Πουλάτων Σάμης και μόνιμος κάτοικος Αργοστολίου, προσέρχεται να συγκαταλεχθεί εις τον Ιερόν κλήρον της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο ανωτέρω υποψήφιος κ. Βασίλειος Φλαμιάτος γεννήθηκε το έτος 1987, αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ε. Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης. Είναι έγγαμος μετά της κ. Αγγελικής Μαράτου του Ιωάννου και της Βαρβάρας, η οποία έχει σπουδάσει στο Τ.Ε.Ι. Αργοστολίου. Έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία στο Στρατό ξηράς και απολύθηκε την 12-02-2009.

Προκριθείς ο ανωτέρω υποψήφιος δια χειροτονίαν θα χειροτονηθεί Διάκονος την Κυριακήν 31η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2021 εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Αργοστολίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Πρόκειται σίγουρα για μία ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για την Μητρόπολή μας και ασφαλώς για τα Πουλάτα, καθώς ένα δικό μας παιδί γίνεται μέλος του Ιερού κλήρου της τοπικής μας εκκλησίας, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του. Πάτερα Βασίλειε, άξιος!

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.