Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης: Αποζημιώσεις επιχειρήσεων για τις καταστροφές από τον Ιανό

0
32

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ενημερώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης ότι φέρουν δικαίωμα υποβολής αίτησης αυτοψίας στην επιχείρηση τους από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Ιθάκης για 6 μήνες από την πρόκληση των φθορών, δηλαδή μέχρι 18/02/2021.

Η αυτοψία θα γίνει με σκοπό την αποζημίωση των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές σε εξοπλισμό και εμπόρευμα που είναι συνδεδεμένο με την άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας τους.

Στις αιτήσεις που θα υποβληθούν παρακαλούμε να αναγράφετε τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης καθώς και όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας του υπευθύνου και να τα αποστέλλετε στο ianoskef@pin.gov.gr

Διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να απευθύνονται στην Περιφέρεια μόνο όσοι δεν έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση δια ζώσης ή μέσω email.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για προγραμματισμένη επίσκεψη στο αρμόδιο γραφείο, μπορείτε να απευθύνεστε στο 2671360505.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.