Προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο του Κοινοτικού Γραφείου

0
1
Σοβαρό πρόβλημα στατικότητας αντιμετωπίζει μέρος του εξωτερικού τοιχίου του περιβάλλοντος χώρου του Κοινοτικού Γραφείου των Πουλάτων. Αυτή τη στιγμή έχει τοποθετηθει με ενέργειες της Τοπικής Κοινότητας σήμανση και προστατευτικό πλέγμα για την ασφάλεια πεζών και διερχόμενων οχημάτων, ενόψει και των εκλογών της Κυριακής, καθώς λόγω της πλήρους ακαταλληλότητας του δημοτικού μας σχολείου, η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γραφείο.

Με αφορμή το παραπάνω πρόβλημα που ελπίζουμε ότι θα επιληθεί το ταχύτερο δυνατόν, αξίζει να αναφερθεί ότι ελάχιστα μέτρα από το Κοινοτικό Γραφείο, έχει υποστεί καθίζηση μέρος του οδοστρώματος στο οποίο επίσης έχουν τοποθετηθεί προσωρινά ελπίζουμε, ειδικά προστατευτικά στηθαία.

Τέλος, επισημαίνουμε ως www.poulatakefalonias.gr ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχει αφαιρεθεί από τον ίδιο χώρο το μοναδικό καρτοτηλέφωνο ΟΤΕ του χωριού που εξυπηρετούσε αρκετούς συγχωριανούς μας που δεν διαθέτουν σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, καθιστώντας την επανατοποθέτηση του αναγκαία.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.